Jégkirálynő Diaries — 2. fejezet

A héten sajnos betegséggel küzdöttem, de öröm az ürömben, hogy legalább haladtam valamennyit a Jégkirálynővel. Sőt, ami azt illeti, egész sokat.

Az első verziós kezdésem a béták szerint határozott javulást mutatott a korábbi írásaimhoz képest, de mégis hiányzott belőle egy-két alapvető dolog. Az ember írástechnikai könyveket, cikkeket olvas, igyekszik minden aspektust végiggondolni, aztán bumm! Nesze neked, mégsem figyeltél oda mindenre, mint hitted. :) És utólag olyan egyértelműnek, szarvashibának látszanak ezek a hiányosságok.

Most ezt mindenesetre kijavítottam, meglátjuk, így mennyire működik. Jelenleg a második fejezeten dolgozom, már elhagytam azt a véget, amit megírtam az első verziós első fejezetnek, és továbbhaladtam…

Merthogy, ami azt illeti, eredetileg is tovább akartam! Úgy tűnik nagyon igaza van azoknak a szerkesztőknek, akik azt mondják, az ember érzi, hogy baj van a szövegével, sőt, azt is érzi a mélyben, hogy mi a baj.

Tehát most van egy első fejezetem, ahol megismerjük a főszereplőt, Gerdát, a városát, Millfrostot, a környezetében élőket, és bepillantást nyerünk a mindennapjaiba. Továbbá felvázolom Gerda motivációját, majd választás elé állítom. Itt átcsúszunk a második fejezetbe, ahol Gerda döntésre jut, majd elindul, hogy elérje a célját. :) Itt már kezdődnek az események, amelyek idővel (reményeim szerint) magával rántják őt, és az elkerülhetetlen végkifejlet felé sodorják.

Eddig rendben is volnánk. :)

Back to Top