Tempus Diaries – 10. fejezet

Megint nem írtam egy ideje. Pedig tudom, hogy kellene, hiszen ez az, ami igazán boldoggá tesz. Valahogy mégis elnyomta ezt az élet, a depresszió, a negativitás.

Most viszont újra írni kezdtem. Caleb fejezete jön három Alice fejezet után. Nem akartam ennyi Alice-t írni egymás után, de így alakult, és a történet miatt nem igazán tudom átrendezgetni a fejezeteket. De talán nem baj. :) Nincsen egy adott sorrend, amihez mindenképpen kötni akarom magamat, mint pl. az Ambrózy báró esetei c. sorozatban. De ott nem is kötődik ennyire egybe a két történetszál, úgyhogy az egy más dolog. :)

Szóval Caleb… Először elkezdtem írni, aztán két mondat után abbahagytam. Ugyanis rájöttem, hogy nem tudom, pontosan milyen vonal mentén szeretném felépíteni ezt a fejezetet. Persze, azt tudom, hogy nagyjából mi fog történni benne, de nem igazán tudtam, hogyan kezdjek neki. Most viszont jött az ihlet, láttam magam előtt a karaktereket, a nagy összetalálkozásokat. Talán fura lesz Caleb szemszögéből megírni ezeket, de meglátjuk. :)

Back to Top