Alyson Noël: Fated ​– Fátum (Lélekkeresők 1.)

A ​New York Times bestseller-listáján első helyezést elérő Halhatatlanok sorozat írónőjének új világa: egy lélegzetelállító történet tele varázslattal, rejtélyekkel és egy mámorító szerelemmel, amely biztosan rabul ejti az szívedet. Ismerkedj meg a Lélekkeresőkkel!

Különös dolgok történnek Daire Santosszal. Varjak gúnyolják, izzó alakok követik, az idő hirtelen megdermed, és egy lenyűgöző, hihetetlenül kék szemű fiú kísérti az álmait. Anyja aggódik ép elméjéért, ezért elküldi a nagymamához, akivel Daire még sosem találkozott, és aki rájön, hogy valójában mit is jelentenek ezek a látomások: fel akarják hívni Daire figyelmét arra, hogy ő valójában lélekkereső – kapocs az élők és holtak világa között.

Az új-mexikói Enchantment városka poros síkságán Daire igyekszik megtanulni, hogyan használja erejét. Ám amikor találkozik Dace-szel, a fiúval, akit álmában látott, a világ a feje tetejére áll. Ki kell derítenie, vajon Dace-szel egymásnak teremtették-e őket… vagy a fiú az ellenség táborát gyarapítja-e, melynek elpusztítása Daire feladata.

Előjegyezhető a kiadó honlapján: Alyson Noël: Fated ​– Fátum (Lélekkeresők 1.)

Back to Top