The Tempus Diaries – 4. fejezet

Az elmúlt napokban valamiért nagyon rám jött az írhatnék. Megírtam egy újabb kiegészítő fejezetet az első részbe (két nagyobb egységből áll a könyv), és már elküldtem annak, akinek el kellett küldenem, kíváncsi vagyok, mi lesz a véleménye. Úgy érzem, hogy a világ(ok) részletgazdag leírásán még mindig dolgoznom kell, viszont a szereplőket talán egy kicsit sikerült közelebb hoznom. Meglátjuk.

És befejeztem a második rész második fejezetét is (ez a 23. fejezet). Nem vagyok vele maradéktalanul elégedett, de szükségem lesz a bétaolvasóim véleményére, hogy tudjam, hol és min kellene még csiszolni. Ez egy fontos fejezet, ugyanis itt derül fény egy nagyobb rejtélyre, és sok mindent megmagyaráz a regény világával kapcsolatban.

Összességében azért elégedett vagyok, még ha emiatt a többi feladatommal nem is haladtam.

Egyébként, azt vettem észre, hogy most egy kicsit elvittem romantikusabb irányba ezeket a fejezeteket. Na, nem nagyon, meg nem estem túlzásba, maximum egymás kezének megfogásáról és egy pusziról van szó, ráadásul nem is romantikus értelemben, de lehet, hogy vissza kellene venni belőle egy kicsit. Nem is tudom. Meglátom még, hogyan alakulnak a további fejezetek. Ezek a szereplők néha tényleg mintha önálló életre kelnének. :)

Back to Top